Home » Verzendservice

Verzendservice door Sybrichtjes

Ik bied nu ook de mogelijkheid om je kaartje voor jou te schrijven en gelijk te posten. Het schrijven van de kaartjes gebeurt met veel liefde en aandacht en uiteraard gaat je kaart zo snel mogelijk op de post. Je kiest deze optie bij de kaart die je door mij wilt laten versturen in de webshop.

Voor een voorbeeld van mijn handschrift zie je hiernaast een voorbeeld kaart. Wanneer je er voor kiest om je kaart door mij te laten schrijven en posten dien je de tekstvelden bij je bestelling in te vullen, anders gaan je kaarten blanco op de post naar je eigen huisadres. 

 

 

 

 

Aandachtspunten als je wilt dat Sybrichtjes je kaart schrijft en verstuurd:

* zorg dat het juiste adres is ingevuld 

* houd de tekst kort en bondig!

* let op een correcte spelling

* Sybrichtjes is bedoeld om mensen een positief berichtje te sturen. Teksten die hier niet bij aansluiten worden niet verzonden. 

* deze service is alleen geldig voor ontvangers die in Nederland wonen

 

Met het kiezen voor de verzendservice door Sybrichtjes, ga je er mee akkoord dat ik de adresgegevens van de ontvanger eenmalig gebruik voor het verzenden van de kaart(en). 

 

De verzendkosten van de kaarten worden al in rekening gebracht op het moment dat je er bij de opties voor kiest dat ik je kaartje schrijf en verzend. je hoeft dus niet ook nog eens aan het einde bij de kassa een andere verzendwijze te kiezen.