Home » Webshop » Kaarten

Nieuwe Kaarten

Handige kaarten om in huis te hebben zodat je altijd wat in huis hebt, als het nodig is, of gewoon als je zin hebt om een kaartje te sturen.

De 12 verschillende teksten zijn:

#bedankt, #beterschap, #fijnedag, #gefeliciteerd, #hoera, #knuffel, #kusje, #pechvogel, #proost, #sterkte, #succes & #veelgeluk

De set bestaat uit 12 verschillende verschillende kaarten. De kaarten zijn ook per stuk verkrijgbaar. Daarnaast is er ook een set verkrijgbaar met kaarten, stickers en labels met verschillende teksten. 

De kaarten zijn enkel, hebben een A6 formaat met afgeronde hoeken en zijn inclusief 12 bijpassende Sybrichtjes enveloppen. 

Kaarten

Kaartje 'voor jou!' incl. zakje zaadjes voor reuze zonnebloemen en envelop. 

Leuk om iemand op te fleuren of gewoon zomaar.

 

Je kunt ook kiezen voor de optie 'Sybrichtjes schrijft en verstuurt mijn kaartje'. Ik schrijf je kaartje dan met veel liefde en aandacht en doe deze voor je op de post. Alleen wanneer je kiest voor de optie om mij je kaartje te laten schrijven en versturen, dien je de tekstvelden in te vullen, anders gaan je kaarten blanco naar je eigen adres op de post. Meer uitleg vind je onder het kopje 'verzendservice' op de Homepage.