Home » Webshop » Kleine kadootjes

Gevulde blikjes

Iets te drinken

Kaarsjes in Blik

Chocolade

Kleinigheidjes

Een leuk en handig klein spiegeltje dat je gemakkelijk meeneemt. Het spiegeltje is voorzien van een Sybrichtje aan de voorzijde en de tekst "mooi mens!"

Ideaal dus als weggevertje, bedankje voor een collega, de juf of meester of de dansjuf of klein kadootje om iemand een hart onder de tiem te steken. Dit spiegeltje is ook ideaal om als bedankje, met een leuke kaart uit het assortiment, naar je team te sturen. 

Het spiegeltje is 6cm in doorsnede en wordt als een echt kadootje verpakt. 

Thee

Uitverkocht

Thee 'Word maar snel beter'

€ 4,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Thee 'Word maar snel beter'

€ 4,95

Een heerlijk doosje losse thee van ARELO voor iemand die zich niet helemaal lekker voelt. Door deze thee met gember, citroengras en sinnaasappel kom je snel weer op krachten en krijgt je immuunsysteem een goede boost.

Een leuk beterschap kado.

Het doosje bevat naast 50 gram thee ook 3 theefilters, gemaakt van ongebleekt en biologisch afbreekbaar papier. 

 

Bewaar de thee afgesloten op een donkere plek. 

Ingredienten:
Gemberstukjes (gember, suiker), citroengras, papajastukjes (papaja, suiker, citroenzuur (zuurteregelaar)), gember, zoete zwarte bessen bladeren, sinaasappelstukjes (7%), koningskaars bloemen, kattenpoot

Een lekkere frisse kruidenthee met de smaak van citroen om je weer lekker fit mee te voelen. De thee bevat onder andere appel, citroen verbena en melisse en is ook erg geschikt als ijsthee. 

Het doosje bevat naast 45 gram thee ook 3 theefilters, gemaakt van ongebleekt en biologisch afbreekbaar papier. 

Bewaar de thee afgesloten op een donkere plek. 

Ingrediënten: 

Appelstukjes, citroen verbena, melisse, citroengras, citrus schil, hibiscus, natuurlijk citrus aroma, citroenzuur (acidifier), korenbloem bloemblaadjes

Kleine kadootjes in een envelop

Lichtpuntjes

Kandelaars en kaarsjes